Subscribe Us

Header Ads

Avocat Diana șoșoacă Facebook

Cum s-a sucit avocatul Diana Șoșoacă la 180 de grade în privința preoților și a moaștelor la doar 3 ani distanță și în contextul alegerilor candidaturii la parlamentare. Avocat Diana Iovanovici Șoșoacă.


Doamna Avocat Diana Iovanovici șoșoacă Incercand Să Trezească Romanii Inconștienți și Mulți Roman Ortodox

Diana Iovanovici-Șoșoacă Senator - Pagina oficială de Facebook.

Avocat diana șoșoacă facebook. Diana Șoșoacă de la morții putreziți afișați pentru bani la pupatul lor pentru faimă. Atunci s-a strigat că nu există Covid 19 iar personalul medical a fost huiduit de pelerinii veniți din alte județe. Doamna senator avocat Diana Iovanovici Șoșoacă susține protestele dar afirmă clar că nu susține violența militând pentru proteste pașnice fără furci topoareconsiderând că există dreptul de a protesta și obligația de a fi pașnic.

A intrat la Moaște. Diana Iovanovici-Șoșoacă is on Facebook. Diana Iovanovici-Șoșoacă estuvo con Violeta Maria Enea y 7 personas más.

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Șoșoacă. Facebook i-a blocat contul avocatei din cauza modului în care se exprimă pe rețeaua de socializare. Detalii despre viața personală a Dianei Șoșoacă.

Ea a fost cea care a anunțat ce i s-a întâmplat și a subliniat că este decisă să acționeze în instanță rețeaua socială. De altfel Diana Șoșoacă a ignorat regulile și în momentul declarațiilor făcute jurnaliștilor masca de protecție nefiind folosită. 17 de abril de 2020 Dragii mei romani pt ca sunt avocat si am OBLIGAȚIA APARARII DREPTURILOR SI LIBERTATILOR CETĂȚENEȘTI astazi 17042020 am transmis Guvernului Romaniei SCRISOARE DESCHISA IMPOTRIVA MODULUI ABUZIV SI DICTATORIAL IN CARE SUNTEM CONDUSI DE.

1 Plangere Word Nr. Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă - Senator de Iasi. CONGRESUL AVOCATILOR DIN ROMÂNIA.

Sunt mandra de tine a scris avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Facebook. Plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei pentru lipsa mastii in exterior. Înscrie-te pe Facebook pentru a lua legătura cu Diana Sosoaca şi cu alţii pe care s-ar putea să îi cunoşti.

Într-un interviu acordat recent jurnalistului Ion Cristoiu Diana Șoșoacă actual senator AUR din Parlamentul României a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre viața personalăAceasta a vorbit printre altele despre familie despre origini și despre cât de aproape a fost să părăsească țara. Avocata nu are de gând să stea fără cont de Facebook și să rupă legătura cu fanii ei. 13 de marzo.

Susțin dn Senator Diana Șoșoacă. A mers cu mine si i-am explicat cat de important este sa iti exerciti acest drept. Nu a stat la discuții cu senatoarea de la AUR.

Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă. 118437 likes 254466 talking about this. Fără mască fără rând.

Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial Bucharest Romania. Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook chiar de către companie. Diana Șoșoacă blocată pe Facebook pentru jigniri.

Diana Șoșoacă blocată pe Facebook Contul de Facebook al avocatei Diana Șoșoacă a. Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial. Azi baiatul meu a votat pt prima data in viata lui.

Susțin Diana Iovanovici Șoșoacă Dorohoi. Nu pun nicio mască domnule eu am adeverință legea spune că am dreptul să nu port mască spunea senatoarea în live-ul de 10 minute susținut pe rețelele de socializare înainte de a. Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă - Senator de Iasi.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and. SINGURA SALVARE RESETARE TOTALĂ ÎN TOATE FUNCȚIILE SET STATULUI. 198 likes 80 talking about this.

Diana Sosoaca este pe Facebook. Diana Șoșoacă mesaj halucinant pentru români după ce a încălcat legea. VOTATI OAMENI CARE ISI IUBESC PATRIA SI POPORUL.

Pe 14 octombrie am văzut-o prima dată pe Diana Iovanovici Șoșoacă. 1 Plangere Word Actiuni Combaterea discriminarii 2. Fără mască în mijlocul unui grup de susținători flutura steagul României.

57331 likes 141433 talking about this 4 were here. Diana Iovanovici Șoșoacă - Susținători. Currently No Events.

Cum a reacționat avocata. Un drept pt care milioane de oameni au luptat si si-au dat viata. 754 likes 16837 talking about this.

BUCURESTI - PALATUL PATRIARHIEI - SALA AULA MAGNA. See posts photos and more on Facebook. Ea a declarat că va folosi contul soțului ei și că își va face alte două conturi pe care să le folosească.

DISCURSUL SENATORULUI-AVOCAT DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ. Facem precizarea că Diana Șoșoacă are contul de. Photos of Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă - Senator de Iasi.

2031 likes 68 talking about this 1 was here. DIANA IOVANOVICI ȘOȘOACĂ PREȘEDINTE. Upcoming Events Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă - Senator de Iasi.

Doamna senator avocat Diana Iovanovici Șoșoacă susține protestele dar afirmă clar că nu susține violența militând pentru proteste pașnice fără furci topoareconsiderând că există dreptul de a protesta și obligația de a fi pașnic. Lumea trebuie să se distreze. Diana Iovanovici Sosoaca București.

Join Facebook to connect with Diana Iovanovici-Șoșoacă and others you may know.


Contul De Facebook Al Dianei Sosoaca A Fost Suspendat Pentru 30 De Zile Doar Eu Si Trump Mai Suntem Blocati Pentru Atitudinile Noastre


Video Avocat Ivanovici Sosoaca Diana Cu Scandal La Sfanta Parascheva


Avocat Diana Iovanovici șoșoacă Senator De Iasi


B0nfrwhibew0im


Un Udmr Ist Senatoarei Diana șoșoacă Sunteți O țață La Televizor O țață De La Piață Doamna Avocat Inchideți Ochii și Ieșiți Din Film


Diana Iovanovici Sosoaca Posts Facebook


B0nfrwhibew0im


Susțin Diana Iovanovici șoșoacă Home Facebook


Cum S A Transformat Diana șoșoacă In Viorica Dăncilă Peste Noapte Romanii Au Avut Un șoc Video Impact


Avocata Diana Iovanovici șoșoacă Așa Am Votat Schimbați Paradigma Dcnews


Diana șoșoacă La Cotroceni Ne Au Luat Telefoanele și Vă Spun Că Tare Imi E Că S A Umblat La El Iohannis Nu A Putut Să Susțină Privirea Mea Continuă


Cine Este Diana șoșoacă Viitorul Senator Aur Avocata A Spus Că Dezgroapă Toate Cadavrele Morților De Covid Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Senatoarea Avocat Diana șoșoacă Latifundiar De Aur Declarația De Avere Clujust


Diana Iovanovici șoșoacă Oficial الصفحة الرئيسية فيسبوك


Diana șoșoacă Blocată Pe Facebook Observatorul Prahovean


Diana Iovanovici șoșoacă Oficial الصفحة الرئيسية فيسبوك


Dosar Penal La Comandă Diana șoșoacă Il Acuză Pe Florin Cițu A Dat Comandă Să Mi Se Facă Dosar Penal și Parchetul General S A Conformat Bugetul Ro


Diana șoșoacă Eu Militez Pentru Suspendarea Lui Iohannis Dar Acest Lucru Nu Este Pe Agenda Psd și Aur Solid News


Sunt Un Avocat Foarte Bun Care Muncește Foarte Mult și Invață Mereu Interviu Cu Avocatul Diana Iovanovici șoșoacă Femei De 10

Posting Komentar

0 Komentar